"Wilmots gaat Bruzzese oproepen als vervanger van Courtois"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
"Wilmots gaat Bruzzese oproepen als vervanger van Courtois"
Foto: © photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Wij geen echte pils, zij geen geld” - fans Antwerp

De fans van Antwerp waren niet te spreken over Seraing. De eerstvolgende tegenstander van The Great Old gaat geen bier serveren voor, tijdens en na de match omdat er gevreesd wordt voor rellen. De fans Antwerp reageerden kwaad met bovenstaande quote.

“Wie is de volgende analist? Jacky Lafon voor de match tegen Valencia?!”

De zender 2be pakte tijdens de Champions League-wedstrijden van KAA Gent al uit met Ben Crabbé en Erik Van Looy als analisten. Een lezer heeft alvast een suggestie voor Tom Coninx en co: “Kies Jacky Lafon voor de volgende match!”

“Roep Pipo de Clown maar op”

Jan Boskamp

Johan Boskamp liet zich tijdens de omkadering van Zenit-Gent overigens goed gaan. Dat Jean-François bij de Rode Duivels blijft omdat hij voor de sfeer zorgt, snapt de Nederlander niet. Hij vindt dan ook dat Wilmots evengoed Pipo de Clown kan oproepen.

“Boskamp lijkt Stephen Hawking wel”

Erik Van Looy

En Erik Van Looy had dan weer veel lof voor Boskamp. “De manier waarop hij het spel analyseert. Vierhoeken, driehoeken, systemen, lijnen, hij lijkt Stephen Hawking wel”, klonk het.

“Wilmots gaat niet Sels, maar wel Bruzzese oproepen”

Er zakken vandaag heel wat scouts af naar Jan Breydel voor het treffen tussen Club Brugge en FC Midtjylland. Ook de Belgische voetbalbond (KBVB) vaardigt iemand af en dat inspireerde onze lezers tot bovenstaande quote. Met een vette knipoog weliswaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties