Preud'homme beseft het belang: "Midtjylland is Napoli niet"

Preud'homme beseft het belang: "Midtjylland is Napoli niet"
Foto: © Photonews

Voor Michel Preud'homme begint Club Brugge vanavond pas aan het Europese parcours. De Luikenaar beseft dan ook als geen ander hoe belangrijk de partij tegen FC Midtjylland is.

Door Cédric De Volder

Club Brugge wordt ook vandaag nog geconfronteerd met de 5-0-pandoering bij SSC Napoli. Ondertussen rechtte blauw-zwart de rug met drie overwinningen op rij, maar toch leeft het gevoel dat er vanavond moet gewonnen worden. 

"FC Midtjylland is Napoli niet", is Michel Preud'homme meteen duidelijk. "Maar dat wil niet zeggen dat we over de Denen heen zullen walsen natuurlijk. Die jongens krijgen amper doelpunten tegen. Onze verdedigers kennen dus hun taak."

Het is duidelijk: de Luikenaar heeft ambitie in Europa. "En dan is de opdracht eigenlijk simpel. Ik zei al dat we een minitoernooi spelen met drie ploegen (zonder Napoli, nvdr.). Dus we moeten de punten thuishouden en hier en daar iets extra rapen."

Uiteindelijk staan we nog dicht bij Gent en Anderlecht

Michel Preud'homme

"Het klopt dat het de voorbije wedstrijden niet altijd even vlot liep", besluit Preud'homme. "Uiteindelijk staan we nog dicht bij KAA Gent en RSC Anderlecht. En dat met een korte voorbereiding, de overvolle lappenmand én vier extra Europese wedstrijden in de benen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties