Bakkali oogst tonnen lof in Spanje: "De man die Valencia miste" en "Succesvolste transfer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Bakkali oogst tonnen lof in Spanje: "De man die Valencia miste" en "Succesvolste transfer"
Foto: © photonews

Niemand had het durven te voorspellen, maar Zakaria Bakkali lijkt wonderwel zijn draai te vinden bij de Spaanse topclub Valencia. Onze landgenoot stond tot dusver twee keer aan de aftrap en fungeerde drie keer als stand-in. In Spanje is men alvast lovend.

"Bakkali is momenteel een van de beste Valencia-spelers", vertelt Hector Esteban van de krant Las Provincias aan Sporza. "Hij is snel, frivool en gaat altijd tot het uiterste als hij op het veld staat."

Bakkali heeft natuurlijk de specifieke speelstijl om de fans te entertainen, zo zag ook Esteban al. "Met zijn knappe dribbels verovert hij de harten van de Valencia-fans. Ze smullen van hem. Bakkali is een echte tribunespeler, een lust voor het oog."

Bakkali is net diegene die Valencia de voorbije seizoenen miste"

Hector Esteban

“Het is nog vrij vroeg in het seizoen, maar Bakkali zou wel eens een van de succesvolste transfers kunnen zijn in de Primera Division. Bakkali is net diegene die Valencia de voorbije seizoenen miste. Met zijn vinnigheid brengt hij snelheid in het team. Hij is echt gemaakt voor de Primera Division."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties