Sprokkels: Coca-Cola en McDonald's hebben genoeg van Blatter

Sprokkels: Coca-Cola en McDonald's hebben genoeg van Blatter
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • Coca-Cola en McDonald's, twee belangrijke sponsors van de FIFA, willen dat Sepp Blatter met onmiddellijke ingang stopt. Beide spelers hebben genoeg van het corrupte gedrag van de Zwitserse bobo.

  • STVV pakt zaterdag voor het eerst uit met een blindentribune. Een aantal slechtziende mensen hebben zich ingeschreven en zullen de wedstrijd met commentaar van vrijwilligers kunnen volgen. In totaal zal Sint-Truiden dit seizoen vier keer gebruik maken van de blindentribune.

  • Jonathan Legear is fit en kan weer trainen. De wedstrijd tegen KRC Genk komt te vroeg, maar volgende week keert hij mogelijk terug in de selectie bij Standard.

  • Jens Naessens speelt wellicht niet tegen RSC Anderlecht. De aanvaller van KV Mechelen sloeg zijn enkel om op training en is onzeker.

  • Birger Verstraete verdraaide zijn knie op training bij KV Kortrijk. Nader onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig de kwetsuur is.

  • Vanaf 1 januari 2016 gaan de assistent-scheidsrechters Jo De Weirdt, Frédéric Godelaine, Kevin Monteny en Nicolas Ponsar België vertegenwoordigen op het Europese toneel. Zij vervangen collega’s Frank Bleyen, Dirk Gilon, Danny Huens en Kristof Meers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties