Reactie Vormer hard na tiende (!) nederlaag van Club: "We moeten elkaar de waarheid zeggen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Vormer hard na tiende (!) nederlaag van Club: "We moeten elkaar de waarheid zeggen"
Foto: © photonews

Ruud Vormer was alweer één van de weinigen die in de buurt van zijn normale niveau kwam bij Club Brugge. Hij scoorde opnieuw tegen KAA Gent, maar zag dat Club nog steeds doodziek is.

Sander De Graeve en Cédric De Volder in Gent

Toch ging het voor de rust nog niet al te slecht. "Ik geloof dat we zelfs meer kansen hadden dan hen, maar die penalty was natuurlijk heel erg jammer", aldus Ruud Vormer in de Gentse catacomben na de 4-1.

"We moeten de koppen bij elkaar steken en eens flink de waarheid zeggen", ging hij verder. "Waar het precies aan ligt, weet ik niet, maar het moet beter." Club heeft nu twee weken tijd om uit het dal te klauteren.

We moeten elkaar de waarheid zeggen

-Ruud Vormer

"Ja, we krijgen twee weken rust nu. Die verdienen we niet echt, hé." Het enige lichtpuntje was nog de goal van Vormer. Eén van de vele die hij al tegen Gent maakte. "Hier krijg ik iets meer ruimte, hé."

Jelle Vossen kon zijn teamgenoot alleen maar bijspringen: "Vormer heeft gelijk, het heeft geen nut om de hoofden te laten hangen. We moeten vooral zelf in de spiegel kijken de komende twee weken", aldus de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties