"Na de EK-finale tegen Spanje moet Depoitre naar Tottenham"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 26 reacties
"Na de EK-finale tegen Spanje moet Depoitre naar Tottenham"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Depoitre maakte zaterdagavond zijn debuut in het shirt van de Rode Duivels. Met ook nog jongens als Christian Benteke, Romelu Lukaku, Michy Batshuayi en Divock Origi is de concurrentie natuurlijk niet mals in de voorhoede van onze nationale trots.

Maar wat als… Depoitre komende zomer gewoon eerste spits zou zijn op het EK in Frankrijk? In Het Laatste Nieuws breekt Jan Mulder een lans voor de sterke aanvaller van KAA Gent. Hieronder een passage:

“Hij doet me sterk denken aan Mat Le Tissier, bijgenaamd Le God, de goalgetter van FC Southampton en Engeland in de jaren negentig. Laurent is ook negentig kilo en net zo stoïcijns als Mat.”

“Depoitre beschikt niet over de elegantie van Origi. Ik denk meer aan Old Shaterhand die, laarzen stevig op de grond, in de zonsondergang een eitje bakt. Ondertussen houdt hij de wedstrijd scherp in de gaten en laat geen fout van de tegenstander onbenut om toe te slaan.”

"Depoitres loopbaan doet vermoeden dat hij het ver gaat schoppen"

“Depoitres loopbaan doet vermoeden dat hij het ver gaat schoppen. Moeskroen, Doornik, Aalst, Oostende, Gent. Gestaag omhoog.”

“Een paar Engelse topclubs schijnen in hem te zijn geïnteresseerd. De transferwindow in de winter lokt. Ik zou wachten als ik Laurent was. Tot de zomer. Tot na de finale België-Spanje. En dan Tottenham Hotspur.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties