Reactie Dit is hoe Westerlo de plooien heeft gladgestreken

Dit is hoe Westerlo de plooien heeft gladgestreken
Foto: © photonews

Opmerkelijk hoe Westerlo onder grote druk zo kalm aan de wedstrijd begon en dat bleef volhouden. Er is een verandering te zien tegenover een paar weken geleden en de spelers legden zelf uit hoe dat komt.

Het was Gilles Ruyssen, de jonge verdediger van de Kemphanen, die er zelf over begon. "Tijdens de internationale break hebben we veel gepraat. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en veel dingen uitgeklaard", zei hij.

We wilden wel eens weten wat die dingen juist waren. "We hebben inderdaad veel gepraat", bevestigde routinier Benji De Ceulaer. "Wat er juist uitgeklaard moest worden, blijft onder ons. Maar positief is wel dat iedereen zijn mening durfde zeggen."

Veel jongens moesten zelfkritiek leren hebben

Benji De Ceulaer

"In het begin van het seizoen was dat niet zo. Je ziet nu ook de stijgende lijn. Veel jongens moesten ook wat zelfkritiek leren hebben, maar dat is nu wel in orde", zei De Ceulaer nog. 

Ook Frédéric Gounongbe had er nog iets over te zeggen. "Er waren veel mensen die zich in vraag moesten stellen", vond de aanvaller. "We hebben goeie gesprekken gehad waarin we als groep naar elkaar zijn toegegroeid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties