Er zijn de Rode Duivels bij Tottenham, maar kent u deze jongens?

Er zijn de Rode Duivels bij Tottenham, maar kent u deze jongens?
Foto: © photonews

RSC Anderlecht krijgt vanavond Tottenham Hotspur over de vloer in de Europa League. Vertonghen, Dembele, Chadli en Alderweireld kennen we natuurlijk allemaal, maar kent u ook de andere gevaren bij de Engelsen?

Wij lijsten in aanloop naar de kraker even enkele jongens op die vanavond wel eens het verschil zouden kunnen maken voor The Spurs. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe Mauricio Pochettino zijn jongens zal laten spelen, maar wellicht laat hij enkele van zijn sterkhouders (Kane bijvoorbeeld) op de bank.

Wij kozen voor onderstaande spelers, die wellicht wél aan de aftrap verschijnen. Zij moeten in de gaten gehouden worden:

Christian Eriksen

We kennen de Deen allemaal nog van zijn periode bij Ajax, maar inmiddels is hij al aan zijn derde seizoen op White Hart Lane bezig. De spelmaker ontpopte zich tot dé draaischijf van de club en laat de jongens rondom hem ook gewoon beter voetballen.

Clinton N’Jié

N’Jié is een van die jongens die vanavond wellicht rond Eriksen heen zal zwerven. Tottenham plukte de Kameroener afgelopen zomer weg bij Olympique Lyon voor 14 miljoen euro. De pijlsnelle aanvaller moest het tot dusver stellen met invalbeurten, maar krijgt straks mogelijk een basisplaats.

Andros Townsend

Aan de overkant staat Townsend wellicht in de basis. In de Premier League verscheen ook hij dit seizoen nog niet aan de aftrap. De Engelse international, want dat is hij nog steeds, is erg snel en beschikt over een goede dribbel.

Hij heeft qua stijl een beetje weg van Gareth Bale, maar bij paars-wit mogen ze gerust zijn. Hij is lang niet zo beslissend als zijn Welshe collega.

Eric Dier

Een man die straks niet voor het beslissende doelpunt zal zorgen, maar wel iemand die belangrijk is geworden voor The Spurs. Dier speelt sinds het begin van dit seizoen als verdedigende middenvelder en zal wellicht heel wat duels gaan uitvechten met Defour en co. Echt iemand waarmee je naar de oorlog kan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties