VIDEO: Dit moet je gezien hebben! Club-fans maakten geen kans tegen Legia-aanhang

VIDEO: Dit moet je gezien hebben! Club-fans maakten geen kans tegen Legia-aanhang
Foto: © Photonews

De fans van Club Brugge maakten tijdens de voorbije Europese verplaatsingen indruk. De blauw-zwarte aanhang hield het deze keer eerder rustig. Al zullen de mondjes bij momenten opengevallen zijn bij het zien van hun concullega's aan de overkant.

Cédric De Volder in Warschau

Ondergetekende was er de voorbije Europese tripjes bij en het moet gezegd: de sfeer bij de fans van Club Brugge - van Turijn over Kiev tot Istanboel - was telkenmale uitstekend. 

In Warschau was het allemaal een pak rustiger. "Loop niet te opvallend in onze clubkleuren rond", had Club Brugge de fans gewaarschuwd voor afreis. Dus werd er rustig een pintje gedronken aan het Hard Rock Café.

Het meegereisde legioen fans - een slordige duizend Belgen - hadden de stemmen duidelijk gesmeerd, maar de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat hun concullega's van Legia Warschau voor een enorme sfeer zorgden. 

"De fans van Legia zijn enorm fanatiek", klonk het voor de wedstrijd nog bij Michel Preud'homme en Hans Vanaken. Wel: voor de wedstrijd én vanaf minuut één stonden de knettergekke Polen te springen en te zingen. 

Club-fans moeiteloos overstemd...

Zoals hierboven ook al gezegd: ondergetekende was onder de indruk van de sfeer in het Atatürk Stadi, maar de sfeer in de Pepsi Arena sloeg alles! De Club-fans probeerden wel, maar werden moeiteloos overstemd...

Zelfs bij een Belgisch doelpunt kon je het blauw-zwarte gejuich amper horen in het stadion...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties