Reactie Vossen voelde geen extra druk door uitspraken MPH: "Dit was geen examen voor mij"

Vossen voelde geen extra druk door uitspraken MPH: "Dit was geen examen voor mij"
Foto: © photonews

Jelle Vossen was niet echt gelukkig in zijn afwerking donderdagavond: "Details die momenteel niet willen lukken", knikte hij. Maar voor de spits is het voor het eerst sinds lang dat hij in vraag gesteld wordt en dat hij zich moet bewijzen.

Johan Walckiers in Warschau

De uitspraak van Preud'homme dat "de bankzitters zich tegen Warschau moesten bewijzen" was ook al doorgedrongen tot in de kleedkamer. "Iedereen is klaar om in de basis te staan", zei Vossen na afloop. "Wie speelt, is een keuze voor de trainer, maar ik denk niet dat je dat kan bepalen op één match."

Het was dan ook geen cadeau om uit de wedstrijd tegen Warschau conclusies te trekken. Er stonden een zestal jongens op het veld die amper competitieritme hadden. "Ik denk dat iedereen in zichzelf gelooft. Voor de trainer is het een geweldige luxe om zoveel spelers op zoveel posities te hebben. Bij Middlesbrough werd er ook veel geroteerd."

Iedereen weet wat ik kan en niet kan

De situatie is wel nieuw voor Vossen, die sinds zijn doorbraak bij Cercle Brugge niet meer in vraag werd gesteld. "Ik zag dit niet als een examen. Iedereen weet wat ik kan en wat ik niet kan. Je kan mij niet beoordelen op één match."

Wie moet in de spits staan bij Club Brugge?

7%
13%
0%
7%
73%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties