Fans Anderlecht krijgen compensatie: "Overwinteren en alles is vergeven en vergeten"

Fans Anderlecht krijgen compensatie: "Overwinteren en alles is vergeven en vergeten"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De supporters die meereisden naar Qarabag werden gisteren door Anderlecht ontvangen op Neerpede. Ze kregen compensatie in de vorm van drie tickets, een gesigneerd shirt en een rondleiding door de spelers in het oefencomplex. En daar zijn ze best tevreden mee...

Na het debacle in Qarabag lieten de spelers en het bestuur weten dat er financiële compensatie zou komen. Maar uiteindelijk werd het een compensatie in natura. "Ze beseften ook dat ze een gevaarlijk precedent konden scheppen", vertelt Kim Merckx, één van de mensen gisteren aanwezig, ons.

"Als ze nu de reis hadden terugbetaald, hadden er elke keer supporters aan de deur staan kloppen als er een slechte match gespeeld werd op verplaatsing. Maar misschien hadden ze dan beter niets beloofd", vindt Merckx. 

Het mooiste cadeau gaven ze ons al vorige week door drie keer te winnen

Kim Merckx

Maar de fans waren wel tevreden. "Ze hadden niets moeten doen, maar ze deden het toch. Het mooiste cadeau gaven ze ons echter vorige week al door drie keer te winnen met goed voetbal. Dat was de reactie die we wilden. Als fans zijn wij bijzonder blij als we goed voetbal te zien krijgen."

En nog één wens spraken de fans uit: "Overwinteren in Europa en alles is vergeven en vergeten. Nog een paar leuke matchen na Nieuwjaar en we zijn blij! Het enige wat wij willen zien, is goed voetbal en inzet!", aldus Merckx.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties