Reactie Milicevic trots, maar: "Pas bij kwalificatie voor de volgende ronde kan je het vergelijken met de titel"

Milicevic trots, maar: "Pas bij kwalificatie voor de volgende ronde kan je het vergelijken met de titel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent heerste tegen Valencia zoals we nog maar weinig Belgische ploegen dat zagen doen in de Champions League. Danijel Milicevic kwam dichtbij een goal, maar droomt vooral van de volgende ronde.

"Dit was een magnifieke match van ons. We cre륲den heel wat kansen en het is jammer dat het geen 2-0 werd", aldus Milicevic die de openingsgoal zag sterven op de paal. "Het was niet makkelijk, maar met Eupen had ik er ooit ook zo eentje."

"Dat was natuurlijk in tweede klasse, dit is de Champions League", herstelde een fiere Milicevic zich snel. "Of dit vergelijkbaar is met die titelmatch? Een titel, daar speel je een heel seizoen voor. Dit is één match. Pas als we naar de volgende ronde gaan, kan je dit vergelijken."

Die pintjes heb ik niet gezien

In de kleedkamer werd uiteraard een feestje gebouwd. "Die pintjes die passeerden, die heb ik helaas niet gezien", lachte de Servische Zwitser. "Het is zondag ook nog tegen Charleroi, dat mogen we niet vergeten. We moeten deze reeks verderzetten."

De prestaties van Gent moeten zo onderhand Europa rondgaan. "Iedereen kijkt naar ons omdat het plezant is om naar onze wedstrijden te kijken. We spelen mooi voetbal en creëren veel kansen. Enkel die afwerking moet beter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties