Gent Ladies zoekt het niet te ver voor nieuwe coach: "Hij moet ons naar play-off 1 leiden"

Gent Ladies zoekt het niet te ver voor nieuwe coach: "Hij moet ons naar play-off 1 leiden"
Foto: © SC

De Gent Ladies verloren vorige week op het veld van Anderlecht in Tubeke met 2-0. In de nasleep van die nederlaag besloot Frederik Claeys te stoppen als T1 bij de Buffalo's. Ondertussen heeft Gent een nieuwe coach in de rangen.

De gebrekkige inzet van de speelsters in de match tegen Anderlecht was voor Frederik Claeys voldoende om afstand te nemen als T1 van de Gent Ladies.

Ondertussen heeft de club met Dave Mattheus een nieuwe trainer uit eigen rangen gevonden. De 30-jarige Mattheus werd de voorbije 2 seizoenen met zijn jonge, talentvolle beloftenploeg maar liefst 2 maal op rij kampioen en staat nu ook helemaal bovenaan in eerste nationale.

Vuurdoop vanavond

"Dave kent het huis dus door en door en gaat nu de sportieve uitdaging aan om het Superleague team van KAA Gent Ladies naar Play Off 1 te loodsen", klinkt het bij Gent.

De vuurdoop van de nieuwe coach is meteen vanavond, want dan komt Heist op bezoek in het PGB-stadion in Oostakker. Omstreeks 22.15 uur weten we of de nieuwe T1 meteen drie punten heeft mogen bijschrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties