Club Brugge kijkt vanavond Napoli B in de ogen: "Maar hen verslaan zou een heus exploot zijn"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 15 reacties
Club Brugge kijkt vanavond Napoli B in de ogen: "Maar hen verslaan zou een heus exploot zijn"
Foto: © photonews

Club Brugge moet morgen winnen van het (veredelde) B-elftal van SSC Napoli om de kansen op Europese overwintering in eigen handen te houden. Michel Preud'homme verwacht echter geen vrijgeleide.

SSC Napoli is ondertussen al zeker van een plaatsje in de volgende ronde in de Europa League. Om die reden geeft Maurizio Sarri enkele sterkhouders zoals Gonzalo Higuain en Marek Hamsik rust. 

"Maar het verschil met hun vervangers is enorm klein", weet Michel Preud'homme. "Jongens als Manolo Gabbiadini, Vlad Chiriches en Omar El Kaddouri hebben ook veel kwaliteiten.

"In dat opzicht is het zo'n beetje als bij Club Brugge", gaat de Luikenaar verder. "Wij wisselen ook zonder kwaliteitsverlies. Maar we moeten nu niet naar Napoli kijken. Enkel Club Brugge is van belang."

In dat opzicht is Club Brugge zo'n beetje als Napoli

Michel Preud'homme

Preud'homme beseft echter dat het een lastige klus zal worden om Partenopei te verslaan. "Dat zou zelfs een heus exploot zijn. Sinds hun overwinning tegen ons hebben ze alles gewonnen, op twee draws na. Hun statistieken? Dertig doelpunten gemaakt en amper drie tegen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties