Reactie Zo kijken de vier Leuvense doelpuntenmakers terug op de 5-1-winst tegen Westerlo

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Leuven
| 1 reacties
Zo kijken de vier Leuvense doelpuntenmakers terug op de 5-1-winst tegen Westerlo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een uithaal van jewelste: 5-1 tegen rechtstreekse concurrent Westerlo. Een ruime score en goals van wondermooie makelij. Vier doelpuntenmakers blikken terug op de gala-avond aan Den Dreef.

Bostock - "Met dank aan de videoman"

"Vandaag hadden we geen keuze. We moesten winnen. we voerden ons plan tot in de perfectie uit. We werkten hard aan een vaste formatie. Met dank aan onder meer onze videoman winnen we hier vanavond."

Remacle - "Niet te streng zijn voor Croizet en Trossard"

"Op mentaal vlak was dit de beste match van het seizoen. Als de competitie vandaag zou stoppen, bleven we in eerste klasse. We moeten niet te streng zijn voor Croizet en Trossard. Zij kunnen tenslotte de match beslissen met één actie. Ook ik kan dat, maar ik ben acht jaar ouder en heb al wat meer ervaring."

Trossard - "Minst efficiënte ploeg is van het bord geveegd"

"Wat we vorige week niet verdienden, met nul punten naar huis, pakken we vandaag dubbel en dik terug. De kwaliteit kwam er lang niet uit. Nu viel alles in zijn plooi. Dit was een glansprestatie van ons. We waren de minst efficiënte ploeg, dat hebben we van het bord geveegd."

Kostovski - "Het ligament is niet geraakt"

De aanvaller die de eerste twee goals voor zijn rekening nam, was wegens zijn schouderblessure (lees meer) kort van stof. Zijn pijnlijke grimas maakte wel even plaats voor een lach. "Het is oké met mij. Het ligament van de schouder is niet geraakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties