Reactie Scoorde Zinho Gano dan toch?: "Blijkbaar ging die kopbal van mij over de lijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 17 reacties
Scoorde Zinho Gano dan toch?: "Blijkbaar ging die kopbal van mij over de lijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij zowel Waasland-Beveren als Standard heerste na de match het gevoel dat er meer inzat. Zeker bij Zinho Gano die aan het eind een bal pardoes voorlangs knalde en een kopbal gered zag worden door Hubert. Of ging die bal toch over de lijn?

"Ik hoor net dat de kopbal van mij achter de lijn was", aldus Gano. "Ik heb het zelf nog niet gezien, dus zeker ben ik niet. Als blijkt dat het zo is, zal ik me wel bekocht voelen. Hoe dan ook moesten we deze wedstrijd winnen", ging de spits verder.

Play-off 1? We zijn Beveren, rustig 

Helemaal op het einde kreeg hij ook een grote kans, maar trapte hij het leer bijna in inworp. "Ik was echt verrast én ik dacht dat ik buitenspel stond. Ik knalde overhaast, terwijl ik tijd had om te controleren en te plaatsen", aldus een teleurgestelde Gano.

Waasland-Beveren ging immers voor de winst. "Vooraf hadden we tegen elkaar gezegd: 'We gaan hier voor de zege, punt.' Als dan de wedstrijdomstandigheden ook nog meezitten, moet je die drie punten pakken."

De winnaar kon dichtbij Play-off 1 komen, maar dat zit niet in het hoofd van de spits. "We zijn Beveren, hé. We moeten het gewoon match per match bekijken, te beginnen met de wedstrijd in Waregem van volgende week."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties