Hamme demonstreert en blijft helemaal bovenaan

ARB Hamme heeft er een nieuwe overwinning bij. In en tegen Hasselt werd het een echte demonstratie: 1-10!

Geen enkele tegenstander is zomaar een hapklare brok. En een bezoek aan Hasselt is nooit een geschenk, in zaalvoetbal tenminste. De thuisploeg kan dit seizoen al meerdere mooie resultaten voorleggen, en Hamme kon voor deze wedstrijd geen beroep doen op Ahmed El Hammouchi.

Na een uitgebreide studieronde - waarbij de thuisploeg een goede organisatie aan de dag legde - demonstreerde Hamme echter de klasse die het dit seizoen bezit. Aan de koffie was het 'amper' 1-3, na rust ging Hamme verder.

10! 10! 10!

In de tweede helft kon Hasselt geen vuist meer maken en het werd uiteindelijk zelfs 1-10. Een erg zware zege voor Hamme, dat volgende week herfstkampioen kan worden.

Na 12 wedstrijden doen de Oost-Vlamingen het namelijk wonderwel: ze wonnen al 10 keer en verloren enkel van Puurs. Volgende week volgt een thuiswedstrijd tegen Gilly.