"Rayo-coach: "Ik walg van Cristiano Ronaldo" - Spaanse media laten zich vangen door Twitter

Caroline Tonnelier
| 5 reacties
"Rayo-coach: "Ik walg van Cristiano Ronaldo" - Spaanse media laten zich vangen door Twitter
Foto: © photonews

Rayo Vallecano werd zwaar vernederd in Bernabeu. De bezoekers kregen liefst tien doelpunten om de oren, nadat ze nochtans even op voorsprong stonden.

Het moet gezegd: met elf tegen elf deed Rayo Vallecano het uitstekend. Na nog geen kwartier stond het zelfs 1-2 en mocht het dromen van een stunt. Twintig minuten, twee rode kaarten en een penalty later zag het er helemaal anders uit. 

Uiteindelijk werd de verplaatsing naar de buren van Real een nachtmerrie voor de spelers van Rayo. Na de wedstrijd vond coach Paco Jemez huilende spelers in de kleedkamer na de vernedering die ze te slikken kregen.

"We voelen ons belachelijk gemaakt" - Paco Jemez (Rayo) 

"We voelen ons belachelijk gemaakt. Wat vandaag gebeurde, was onrechtvaardig en had niet mogen gebeuren. Vandaag hebben we allemaal verloren. Het is lang geleden dat ik nog zoiets beschamend gezien heb", zo refereerde hij naar de onterechte penalty en uitsluiting. 

Hij deed een oproep om het extra-sportieve te vergeten en dacht ook nog aan het goede begin van zijn team. "Ik had graag een wedstrijd van elf tegen elf gezien. Dat was mooier geweest voor iedereen."

Spaanse media laten zich vangen door Twitter

Al meldden verschillende Spaanse media even dat Paco Jémez, niet bang voor een straffe uitspraak, veel harder had uitgehaald op de persconferentie. "Ik walg van Cristiano Ronaldo" en "Vandaag heeft La Liga zijn geloofwaardigheid verloren", waren toespraken die aan de Rayo-coach werden toegeschreven. Uiteindelijk bleek het om een troll via Twitter te gaan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties