KBVB doet oproep: 'Wie wil er naar Frankrijk?'

Redactie
| 10 reacties
KBVB doet oproep: 'Wie wil er naar Frankrijk?'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De KBVB heeft vrijdagnamiddag laten weten dat er nog heel wat tickets beschikbaar zijn voor Belgische fans op het EK in Frankrijk. Niet alle leden van Fanclub 1895 - de personen die voorrang krijgen - hebben al hun tickets besteld.

"Dat geeft echter 1895-leden die weinig punten verzamelden gedurende de kwalificatiecampagne meer kans op EK-tickets. Alle supporters van de Rode Duivels hebben op die manier een unieke kans om een wedstrijd of meerdere wedstrijden onze Rode Duivels op het EK live bij te wonen van, van de eerste groepswedstrijd op 13 juni in Lyon tegen Italië tot een eventuele finale op 10 juli in Parijs", laat de voetbalbond weten.

"Er werden heel wat tickets aangevraagd voor de categorieën 3 en 4, de minder dure tickets. Voor categorie 1 en 2 zijn nog heel wat tickets beschikbaar. Om je kans op tickets te maximaliseren, kan je in de categorie van jouw voorkeur tickets aanvragen, waarna je accepteert dat bij de toewijzing tickets van een categorie hoger of een categorie lager kan krijgen. (vb. : wil je een ticket uit categorie 3, dan kan je daarbij accepteren dat je ook tickets uit categorie 4 of categorie 2 kan toegewezen krijgen)."

Prijzen tickets

Je vindt hier een overzicht van de verschillende prijscategorieën van de tickets voor het UEFA Euro 2016.

Verplicht lidmaatschap 1895 + voordelen

Zoals de KBVB van bij de start van de ticketverkoop al aangaf, moet je lid zijn van 1895 als je een ticket wil aanvragen voor het EK, binnen de vakken gereserveerd voor de Belgische supporters.

Ben je nog geen lid? Dat kan heel eenvoudig! Je kan lid worden tot en met vrijdag 15 januari 2016 (12u00) via de ‘fanmanagement’-website van 1895 (fanmanagement.be). Sluit je tijdens je registratie aan bij de fanclub ‘Euro2016’.

Als 1895-lid kan je tot en met maandag 18 januari (12u00) je tickets aanvragen. Daarop ontvang je een unieke code, waarmee je voor elke wedstrijd van onze Rode Duivels één persoonlijk ticket kan aanvragen via de officiële website van UEFA (uefa.com/uefaeuro).

Opgelet, de deadline (18 januari 2016, 12u00) om je tickets aan te vragen geldt niet alleen voor de wedstrijden van de groepsfase, maar tevens voor de 1/8e, 1/4e, 1/2e finale en de finale. Als onze Duivels eerder worden uitgeschakeld, word je na het tornooi terugbetaald. We raden je aan om niet te wachten tot de laatste dag, de UEFA-website zal dan immers heel druk bezocht worden.

Lid worden van 1895 kost je 40 EUR. Dit bedrag hoef je enkel te betalen als je uiteindelijk minstens één ticket voor een wedstrijd van onze Rode Duivels bemachtigt. 40 EUR is de vaste som die elk 1895-lid betaalde om lid te worden van de fanclub. Je geniet van dezelfde voordelen, tot en met het UEFA Euro 2016.

Zo geniet je van voorrang op de ticketverkoop voor de oefenwedstrijden van onze Rode Duivels in aanloop naar het EK (thuis/uit). Daarenboven ontvang je een supporterskit, een lidkaart, een wekelijkse nieuwsbrief, korting in de webshop en ondersteuning bij wedstrijden op verplaatsing.

Vragen ?

Ontdek hier de antwoorden op de meestgestelde vragen m.b.t. de ticketverkoop voor het UEFA Euro 2016.

BELANGRIJK : elk 1895-lid kan slechts één ticket per wedstrijd van onze Rode Duivels aankopen en is de enige persoon die van dit ticket gebruik kan maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties