Competitiehervorming en Beerschot-Wilrijk, het blijft beroeren

Competitiehervorming en Beerschot-Wilrijk, het blijft beroeren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk is het niet eens met de competitiehervorming en bracht daartegen een klacht binnen bij de mededingingsautoriteit. Maar die laten nu weten dat ze de klacht niet zullen behandelen.

"Wij lieten Beerschot-Wilrijk en zijn advocaat in november weten dat we hun klacht over de competitiehervorming niet zullen behandelen", is Véronique Thirion van de Belgische Mededingingsautoriteit duidelijk tegen Sport/Voetbalmagazine.

Al spreken ze dat bij Beerschot-Wirijk zelf tegen: "Wij hebben nooit zo'n brief gehad, dus wil ik die wel eens zien", klinkt het bij monde van advocaat Carl Hendrickx. "En er is ook nog een zaak in Brussel die we kunnen activeren."

Promotie of geen promotie

Het laatste woord over de competitiehervorming en de tegenstand van Beerschot-Wilrijk in het dossier. De vraag blijft natuurlijk: is een promotie van 3e klasse naar de 1e liga amateurs een echte promotie of niet. 

BW meent van niet: "Er zijn dan nog steeds twee reeksen boven ons", klonk het eerder al tegenover onze redactie. Al zijn er anderen die beweren dat er wél sprake is van promotie, onder het motto dat er nu 37 ploegen en dan amper 24 ploegen boven de reeks staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties