Dit is de reden waarom Walem niet populair is bij de fans van Kortrijk

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 6 reacties
Dit is de reden waarom Walem niet populair is bij de fans van Kortrijk
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Johan Walem zit op de wip bij KV Kortrijk. En daar zullen de fans niet rouwig om zijn. De voormalige Rode Duivel ligt niet in de bovenste schuif bij het rood-witte legioen en dat heeft een welbepaalde reden.

"Johan Walem heeft zich vanaf dag één niet populair gemaakt bij de fans van KV Kortrijk", vertelt Jean-Pierre Staelens van SC Overleie. "Vooral het verschil met Hein Vanhaezebrouck en Yves Vanderhaeghe is groot."

De vorige coaches van de Kerels gaven wel om de mening van de fans. "Met Hein heb ik vandaag nog steeds contact. Het is toch belangrijk dat spelers en trainer dichtbij de fans staan. Of toch op z'n minst bij de vertegenwoordigers van de supporters."

Johan Walem vond het niet nodig om aanwezig te zijn op ons eerste evenement

Jean-Pierre Staelens

"Ik herinner me nog goed dat we voor de start van het seizoen een evenement hadden georganiseerd", vertelt de voorzitter van één van de oudste (SC Overleide viert dit jaar haar negentigjarig bestaan, nvdr.) KVK-supportersclubs.

"Maar Johan Walem vond het niet nodig om aanwezig te zijn. Ik begrijp dat die man ook familiale verplichtingen heeft. Maar als de resultaten niet volgen en het spel van kwaad naar erger gaat..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties