Mangala terug naar Standard? Dit is het échte verhaal achter de vreemde geruchten

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Mangala terug naar Standard? Dit is het échte verhaal achter de vreemde geruchten
Foto: © photonews

Zou Standard voor de tweede keer op korte tijd gaan shoppen bij een topclub uit Manchester? Er deed een vreemd gerucht de ronde dat de Luikse club na de komst van Victor Valdés (Manchester United) ook zou uitpakken met de komst van Eliaquim Mangala (Manchester City), maar niets is minder waar.

Er is allesbehalve een tweede huwelijk tussen Mangala en Standard in de maak. De verdediger speelt niet al te vaak bij Manchester City, maar de Engelsen willen de 24-jarige verdediger absoluut niet laten gaan.

Met het drukke programma in Engeland en de titelambities van The Citizens, kan de club het zich niet veroorloven iemand als Mangala te laten gaan. Bovendien ontkende de Engelse topclub het gerucht intussen al met klem op de eigen webstek.

Kosanovic en Scholz zijn er al

Bovendien is Yannick Ferrera nu ook niet meteen op zoek naar nóg een centrale verdediger. Met Milos Kosanovic haalde Standard al een serieuze versterking in huis, terwijl er ook nog ene Alexander Scholz rondloopt op Sclessin.

Maar vanwaar dat wilde gerucht dan wel kwam? Dat is simpel te verklaren. Op de website 'Actualite.co' kan iedereen die dat wil artikels uploaden. Serieus of niet serieus, dat maakt niet uit. Maar in het bericht over Mangala zat dus duidelijk geen waarheid...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties