De wispelturigheid van voetbal en van Mignolet: drie dagen geleden 'zero', nu 'hero'

De wispelturigheid van voetbal en van Mignolet: drie dagen geleden 'zero', nu 'hero'
Foto: © photonews

Na de 5-4-winst tegen Crystal Palace werd Simon Mignolet nog afgemaakt door de fans. Maar tegen Stoke City in de League Cup pakte hij uit met twee fantastische reddingen in de strafschoppenreeks. Of hoe wispelturig voetbal kan zijn.

Zaterdag was hij nog de kop van jut bij alle fans van Liverpool. Na zijn sterke prestatie gisteren kruipen de aanhangers als wormen uit het hout. Blijkbaar had hij veel fans, maar blonken die op de sociale media uit in stilte. Eén goeie prestatie en Mignolet lijkt weer de held.

Stalen zenuwen

Bij Liverpool zijn er veel fans niet overtuigd van de kwaliteiten van onze nationale nummer 2. Maar belangrijker voor hem is dat Jürgen Klopp dat wel is. Van zijn trainer krijgt hij ontzettend veel vertrouwen, maar ondanks een recordaantal 'clean sheets' hebben de fans het meer voor een komst van Ter Stegen. 

Na Mignolets vijfjarige contractverlenging zit dat er echter niet in. Mignolet, een jongen die stalen zenuwen heeft, zal het zich alvast niet al te veel aantrekken. Ondanks de kritiek zet hij met de regelmaat van de klok stevige prestaties neer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties