Beerschot-Wilrijk neemt "in onderling overleg" toch afscheid van kapitein

Beerschot-Wilrijk neemt "in onderling overleg" toch afscheid van kapitein
Foto: © photonews

De spelersgroep van Beerschot-Wilrijk moet afscheid nemen van zijn aanvoerder. Davy De Smedt is niet langer speler van de Ratten, dat laten de club en de speler in een gemeenschappelijk perscommuniqué weten. Meer uitleg over de beslissing en de reden waarom, kregen we (nog) niet.

"Het bestuur van KFCO Beerschot Wilrijk en zijn aanvoerder Davy De Smedt hebben in onderling overleg beslist om met onmiddellijke ingang hun sportieve samenwerking stop te zetten. Beide partijen kwamen overeen om hierover geen verdere verklaringen af te leggen", luidt de verklaring.

"Deze beslissing werd vanavond, na een even pittige als doorgedreven groepstraining aan het Universiteitsplein in Wilrijk, aan de volledige spelersgroep meegedeeld. KFCO Beerschot Wilrijk bedankt zijn "kapi" voor zijn jarenlange tomeloze inzet voor de club, en wenst hem veel succes in zijn verdere professionele carrière."

De Smedt zal er op toekijken dat de spelersgroep zich focust op de sportieve toekomst 

"Davy De Smedt van zijn kant hoopt - en zal er op toekijken - dat de Kielse spelersgroep zich weer volledig op het sportieve focust, zeker in de voorbereiding naar de belangrijke stadsderby van zondagnamiddag in en tegen Berchem Sport. Bovendien beloofde hij dat hij zijn ploegmaats de komende weken en maanden als supporter nummer één mee naar een derde titel op rij zal begeleiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties