KV Mechelen stuurt Coosemans naar B-kern en Renard reageert erg gepikeerd op uitspraken

Timothy Collard
Timothy Collard
| 41 reacties
KV Mechelen stuurt Coosemans naar B-kern en Renard reageert erg gepikeerd op uitspraken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was gisteren allesbehalve een leuke dag voor KV Mechelen. Er was het nieuws omtrent Joachim Van Damme (positief getest op cocaïnegebruik) en verder ook Colin Coosemans - volledig op een zijspoor - die uithaalde naar de club. Dat bekoopt die laatste nu met een verbanning naar de B-kern.

“Vande Walle en Renard aperitiefden op stage met Gillet en Moris. Dat weet iedereen”, vertelde Coosemans gisteren nog. Een uitspraak die de doelman van KV Mechelen nu duur komt te staan. Na een gesprek met technisch directeur Olivier Renard is besloten om Coosemans naar de B-kern te sturen.

Renard is overigens niet te spreken over de jonge doelman. “Bij Colin is het altijd de fout van een ander, zo zal hij nooit een grote carrière maken”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “En hij denkt alleen aan zichzelf, niet aan de groep. Later zal hij begrijpen dat zijn reactie belachelijk is.”

"Gillet? Ik heb geen vriend aangetrokken, wel een goeie doelman"

Olivier Renard

Over Gillet liet Renard nog het volgende optekenen. “Ik heb geen vriend aangetrokken, wel een goeie doelman. Bovendien heeft Gillet amper een vierde van het loon van Coosemans. Wie zou hem niet aangetrokken hebben?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties