Boskamp en de Mos stellen zich vragen bij aanpak Vanhaezebrouck: "Sommige spelers kunnen er niet tegen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 27 reacties
Boskamp en de Mos stellen zich vragen bij aanpak Vanhaezebrouck: "Sommige spelers kunnen er niet tegen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent verspeelde zondagnamiddag drie dure punten op het veld van KV Oostende. Er is dus sprake van een dipje bij de regerende landskampioen en de Nederlandse analisten Aad de Mos en Johan Boskamp stellen zich vragen bij de aanpak van Hein Vanhaezebrouck.

“Het is winnen dankzij Hein, maar verliezen door de spelers”, aldus Aad de Mos in Stadion. “Nou, dat vind ik niet juist… Nu moet je je spelers net beschermen”, is de Nederlander van mening. “De spelers staan bloot aan heel wat kritiek en staan onder zware druk, hoor.”

“Daarom vind ik het goed dat de voorzitter die jongens in bescherming neemt. Die spelers hebben al anderhalf jaar op de toppen van hun tenen gespeeld en alles uitgevoerd wat Hein hen vroeg. Dan vind ik dat je hen ook wel eens in bescherming mag nemen”, voegde de Mos er nog aan toe.

"Ik ging gewoon wat ouwehoeren met de speler in kwestie"

Ook Johan Boskamp stelt zich vragen bij de aanpak van Vanhaezebrouck. “Iedere coach heeft zo zijn manier om zijn groep aan te pakken, hé. Ik ging gewoon wat ouwehoeren met de speler in kwestie, Aad (de Mos, nvdr.) zocht het conflict op en Hein gebruikt de media. Maar of dat een goede manier is? Sommige spelers kunnen daar niet tegen”, besloot de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties