Reactie "Eindelijk een reeksje" versus "We vergeten steeds de cadeautjes uit te pakken"

"Eindelijk een reeksje" versus "We vergeten steeds de cadeautjes uit te pakken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem verloor in eigen huis met 2-3 van KV Mechelen en is daarmee misschien ook zijn kansen op play-off 1 definitief kwijt. Malinwa is dan weer - eindelijk - aan een reeksje begonnen.

"Eindelijk, ja. 6 op 6, dat hadden we dit seizoen nog niet gedaan. En we moeten eerlijk zijn: dit was een verdiende overwinning", was Mats Rits dolgelukkig met de overwinning aan de Gaverbeek. "We zijn ondanks een achterstand gretig uit de kleedkamers gekomen en hebben de match naar ons toegetrokken."

Al had de scorende middenvelder toch nog een puntje van kritiek: "We hebben iets teveel kansen laten liggen. We konden de 1-4 of 1-5 ook gemaakt hebben, maar dat lieten we na. Daardoor werd het alsnog spannend en hebben we tot op het einde moeten knokken. Dat moeten we proberen te vermijden."

Niet meer naar andere clubs kijken -

Aan de andere kant van de mixed zone een veel minder gelukkige Steve De Ridder: "Nu moeten we niet meer naar andere clubs kijken, dit was gewoon niet goed van ons. De andere ploegen doen ons steeds cadeautjes, maar wij vergeten ze uit te pakken."

Alweer slikte Essevee drie doelpunten: "Ik wil niemand met de vinger wijzen, want we verdedigen uiteindelijk met 11 in een wedstrijd. Maar het begint nu echt wel veel te worden, het is simpelweg te weinig. We zijn nog niet door onze moeilijke periode heen en het zal stap voor stap moeten komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties