"De Boeck raadt me af Defour op te stellen? Ik geloof graag dat hij dat zegt"

Redactie
| 12 reacties
"De Boeck raadt me af Defour op te stellen? Ik geloof graag dat hij dat zegt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met negen gele kaarten achter zijn naam haspelt Steven Defour de laatste twee duels van de reguliere competitie af. De vraag is dus of de Brusselse patron een schorsing van twee speeldagen kan voorkomen?

Bij tien gele kaarten staat Defour twee duels aan de kant. Indien hij op 9 blijft staan, vervallen zijn opgestapelde kaarten bij de start van de play-offs. Het is nog maar de vraag of de regulator dus in actie zal komen op Le Canonnier.

Welke paars-witte elf verwacht Glen De Boeck aan de aftrap? "Hasi moet Defour op de bank laten starten", vindt de Moeskroense T1 in La DH. "Bij één gele kaart volgt sowieso een speeldag schorsing in de play-offs."

Maar wat vindt Besnik Hasi daar zelf van? "Ik geloof graag dat hij dat wil", lachte Hasi vrijdag op zijn persbabbel. "In zijn plaats zou ik ook niet willen dat Defour speelt."

Deschacht ontbreekt zeker

Ook Olivier Deschacht, goed bevriend met De Boeck, is er niet bij wegens schorsing. "Daar ben ik blij om", gaat De Boeck verder. "Hij is iemand die de rest van de groep kan wakker schudden met zijn winnaarsmentaliteit. Dat heeft hij tijdens de rust tegen Standard duidelijk laten blijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties