Niet zo lang geleden nog vaste waarde, nu trekt Anderlecht-bankzitter aan de alarmbel: “Ik moet spelen, want…”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Niet zo lang geleden nog vaste waarde, nu trekt Anderlecht-bankzitter aan de alarmbel: “Ik moet spelen, want…”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij begon het vorige seizoen nog als titularis bij RSC Anderlecht, maar inmiddels zit hij vaker dan hem lief is op de bank in het Constant Vanden Stockstadion. We hebben het over Bram Nuytinck, die eerlijk toegeeft dat zijn huidige situatie niet mag blijven duren.

Aan het begin van vorig seizoen viel Nuytinck – toen basisspeler – geblesseerd uit. “Toen is het begonnen, hé. Alles liep lekker, tot ik uitviel op Galatasaray. Het heeft alles veranderd. Toen ik terug was bleef Ollie (Olivier Deschacht, nvdr.) staan. Dat was slikken", geeft de verdediger toe in Het Nieuwsblad?.

“Zonder die blessure was ik nog titularis, ja. Ik wil niet arrogant klinken, maar ik wéét dat ik het niveau van Anderlecht aankan. Dat maakt de situatie zo moeilijk. Zonde toch, dat zo’n stomme teenblessure je zo lang kan achtervolgen”, sakkert de Nederlander.

"Een terugkeer naar de Eredivisie zie ik niet zitten"

Tijdens de voorbije wintermercato bleef Nuytinck nog bij paars-wit, maar dat is komende zomer mogelijk anders. “Concrete afspraken hebben we nog niet gemaakt, dat is voor later. Ik weet alleen: ik moet spelen. Hier of ergens anders. Op een gegeven moment moet er een oplossing komen.”

“Al besef ik dat Anderlecht me alleen voor een goede prijs zou laten gaan, want ik ben ook voor veel geld gehaald (1,75 miljoen euro, nvdr.). Engeland zou kunnen. Ik ga alleszins niet eender waar naartoe. Een terugkeer naar de Eredivise zie ik bijvoorbeeld niet zitten", besluit Nuytinck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties