Daarom is Bram Nuytinck dus nog steeds vrijgezel

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Daarom is Bram Nuytinck dus nog steeds vrijgezel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Nuytinck speelt tegenwoordig nog amper bij RSC Anderlecht, maar over een partner die hem tijdens deze moeilijke periode kan steunen beschikt de Nederlander niet. “Een bewuste keuze”, zo legt hij uit.

“Daarstraks had ik het er nog over met de jongens die een vriendin hebben. Ik ben alleen, en dat is een bewuste keuze. Ik heb totaal geen behoefte aan een vaste relatie. Ik blijf lekker vrij zodat ik kan doen wat ik wil”, vertelt Nuytinck in Het Laatste Nieuws.

“Soms zit ik al ’s ochtends vroeg op de club en keer ik in de namiddag terug om individueel in de zaal te werken – ik train echt heel vaak. Of ik ga terug naar Nederland, waar ik mijn vrienden en familie zie. Dat doe ik wanneer ik wil. Ik hoef met niemand rekening te houden.”

Vrienden en familie

En als er iets is, dan kan Nuytinck altijd nog terecht bij zijn familie of vrienden. “Dat zou misschien ook met een vriendin lukken, maar op dit moment in mijn leven vind ik het fijn zo. Als ik iemand nodig heb om me te steunen, vind ik die ook bij mijn familie en vrienden hoor.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties