O'Loughlin waarschuwt Club Brugge: "We hebben ook Standard verslagen, hé"

Jacob Delabastita
Jacob Delabastita
| 0 reacties
O'Loughlin waarschuwt Club Brugge: "We hebben ook Standard verslagen, hé"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend staat in de Jupiler Pro League STVV tegenover Club Brugge. Op zijn wekelijkse persbabbel besprak coach Chris O'Loughlin de kansen van zijn ploeg tegen de blauw-zwart.

STVV heeft nog geen zekerheid over haar verblijf in de hoogste voetbalklasse. Het staat momenteel drie punten voor Westerlo en moet dus dringend punten beginnen halen. Dat beseft ook coach O'Loughlin: "De tijd van praten is voorbij, nu moeten we gewoon punten pakken, te beginnen met de match tegen Club."

"Club Brugge is een sterkte tegenstander", zo begint de trainer eerlijk. "Ze hebben heel veel kwaliteit in hun kern. Er staat niet alleen een sterke basis, maar ook op de bank hebben ze de luxe om toppers te zetten. Máár, wij hebben zeker ook klasse. We dachten ook tegen Standard dat we niets zouden pakken en hebben hun twee keer verslagen."

Mentaal is er absoluut geen probleem - Chris O'Loughlin

De verloren match van vorige week, thuis tegen Essevee is volgens de Noord-Ier niet lang blijven hangen. "Ik geef het toe, dat was een frustrerende avond. Die frustraties waren ook duidelijk te zien op training. Maar de ontgoocheling maakte al snel plaats voor gretigheid. Iedereen is er op gebrand om een prestatie neer te zetten tegen Club."

Zonder kapitein

De Kanaries kunnen in de match tegen Club Brugge wel geen beroep doen op aanvoerder William Dutoit. Die liet vandaag op Twitter weten dat er toch een scheurtje is vastgesteld. Hij is nog minstens een week out. Zijn plaats onder de lat wordt ingenomen door Yves De Winter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties