Anderlecht-speler wordt op FIFA 16 in één klap de beste veldspeler uit de Jupiler Pro League

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Anderlecht-speler wordt op FIFA 16 in één klap de beste veldspeler uit de Jupiler Pro League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour is terug uit blessure en de middenvelder speelde zich dan ook weer onmiddellijk in de ploeg bij RSC Anderlecht. Vorige week speelde de middenvelder sterk tegen Olympiakos en Standard en dat is ook de mensen van FIFA 16 niet ontgaan.

Zo namen de mensen die verantwoordelijk zijn voor het Team van de Week van FIFA Defour op in de selectie met beste spelers.

Defour moest het in de basis dan wel afleggen tegen heren als Sergi Darder (Olympique Lyon), Younous Malli (Mainz) en Craig Gardner (West Bromwich Albion), toch kreeg de patron van paars-wit een eervolle vermelding bij de reservespelers.

Rating van 80, enkel Valdés doet nog beter

En het in form-kaartje van Defour mag best gezien worden. De middenvelder kreeg een rating van 80, dat is twee puntjes meer dan zijn normale rating. Met een rating van 81 voor passing, 80 voor dribbelen en 76 voor verdedigen is Defour wel het overwegen waard voor de gamers die voor een Belgische ploeg opteren in het speltype Ultimate Team.

Ter vergelijking: in de Jupiler Pro League heeft maar één speler een hogere rating: Victor Valdés. (82, in form 83). Enkel Dennis Praet (80 in form), Lior Refaelov (80 in form), Hans Vanaken (80 in form) en Mbark Boussoufa (80) doen even goed als Defour. Al beschikt Defour wel over de beste papieren als je alle eigenschappen optelt.

De eigenschappen van Defour

De beste spelers in de Jupiler Pro League

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties