Brute pech voor Club Brugge: na Vormer, Meunier, Refaelov en Diaby valt ook deze man geblesseerd uit

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 46 reacties
Brute pech voor Club Brugge: na Vormer, Meunier, Refaelov en Diaby valt ook deze man geblesseerd uit
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Pech voor Club Brugge. De Bruggelingen moesten het al zonder Thomas Meunier, Lior Refaelov, Abdoulay Diaby en Ruud Vormer stellen, maar nu viel er nóg een sterkhouder uit.

Stefano Denswil liep een knieblessure op en staat zo minstens vier tot zes weken aan de kant. Een fikse aderlating voor Michel Preud'homme, aangezien de Nederlander de voorbije weken en maanden een absolute sterkhouder was in het hart van de defensie.

"Het gaat om een probleem aan de laterale band van de knie", geeft de Luikenaar tekst en uitleg. "Hoe het is gebeurd? Het moet na een duel op het veld van KRC Genk gebeurd zijn. Al weet ik ook niet precies hoe of wanneer."

We hebben vier centrale verdedigers om blessures op te vangen

Michel Preud'homme

Preud'homme moet zo schuiven, de voorbije weken kregen Denswil en Bjorn Engels de absolute voorkeur. "Maar we hebben vier centrale verdedigers om zo'n zaken op te vangen."

Benoît Poulain of Brandon Mechele?

Dat wil zeggen dat Benoît Poulain wellicht zal spelen. Brandon Mechele kreeg de voorbije weken namelijk amper nog een plaats op de bank. "Ik zal beslissen op basis van de training. Er is geen probleem met Brandon."

"Ik zou ook liever twintig spelers op de bank kunnen zetten zoals bij een nationale ploeg. Maar het zijn er maar zestien. Of het een probleem is dat Mechele weinig heeft gespeeld? (lacht) Dat vind ik nu eens grappig. Moest ik dan roteren?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties