Kompany onderschat het belang van De Bruyne niet: “Een absolute topper en ik geniet ervan”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Kompany onderschat het belang van De Bruyne niet: “Een absolute topper en ik geniet ervan”
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij ligt nog een tijdje in de lappenmand met een knieblessure, maar Manchester City en de Rode Duivels gaan Kevin De Bruyne nog goed kunnen gebruiken. Dat beseft ook Vincent Kompany, ploegmaat van de middenvelder bij beide ploegen.

“Kevin is zo iemand waarbij het hoofd goed op de schouders staat. Hij is een heel zelfstandig iemand en hier en daar geef ik hem wel eens wat raad als dat nodig is”, vertelt Kompany in een gesprek met Play Sports.

De kapitein van Manchester City en de Rode Duivels onderschat het belang van De Bruyne dan ook niet. “Hij is een absolute topper en een geweldige kerel om bij te ploeg te hebben. Ik geniet echt van het feit dat hij hier speelt.”

"De Bruyne kan het verschil maken voor ons"

“We spraken onlangs nog over hoe fijn het wel niet is dat we, en bij Manchester City, en bij de Rode Duivels samen spelen."

"Al is het er de laatste tijd – spijtig genoeg – nog maar weinig van gekomen dat we samen op het veld stonden. Maar ik kijk er naar uit om hem er terug bij te hebben. Kevin kan het verschil maken voor ons”, besluit Kompany.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties