Vader Djuricic vertelt over toekomst en niveau van zoonlief: "Filip heeft bij Anderlecht te veel hooi op zijn vork genomen"

Redactie
| 12 reacties
Vader Djuricic vertelt over toekomst en niveau van zoonlief: "Filip heeft bij Anderlecht te veel hooi op zijn vork genomen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alle paars-witte ogen zijn dezer dagen gericht op Filip Djuricic. De Serviër maakte vanaf dag één indruk bij RSC Anderlecht, maar nu moet hij het niveau helemaal omhoog trekken. "Maar hij zou beter een beetje rusten", aldus zijn vader.

RSC Anderlecht wil de competitiezorgen van zich afspoelen in Lviv, terwijl er ook in play-off 1 een serieus inhaalmanoeuvre zal moeten worden uitgevoerd. En Filip Djuricic is de man die daarvoor zal moeten zorgen...

"Maar Filip is moe", vertelt vader Dusan Djuricic in Het Laatste Nieuws. "Ik zag dat de energie de voorbije matchen zo uit zijn benen liep. In het hoofd zit hij fris, maar hij heeft te lang stilgelegen bij SL Benifca."

Het is nu nog te vroeg om te zeggen of Filip Djuricic bij RSC Anderlecht zal blijven

Dusan Djuricic

Vaderlief kent ook de oorzaak. "Hij heeft simpelweg te veel hooi op zijn vork genomen. Maar hoe zou jij zijn als je al een tijdje niet meer gespeeld hebt? Filip moet leren doseren. Maar dat komt met de jaren."

Toekomst?

En zal dat leerproces in Brussel worden voltrokken? "Het is nu nog te vroeg om te zeggen of hij Anderlecht zal blijven. Dat zien we na het seizoen wel. Maar Filip heeft zeker een goede klik met de coach en de ploegmaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties