Reactie Acheampong scoort "eindelijk", maar hoe lang nog voor Anderlecht?

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 10 reacties
Acheampong scoort "eindelijk", maar hoe lang nog voor Anderlecht?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Franky Acheampong is de laatste tijd serieus effectief. De snelle Ghanees scoorde al vier Europese goals en ook in de competitie vindt de sneltrein met de regelmaat van de klok de netten. En dat is in het buitenland niet ontgaan.

Tijdens de wintermercato was er al interesse en Anderlecht wou meewerken aan een verkoop. Toen werd er vijf miljoen euro geboden, maar de toen geïnteresseerde club kwam kijken tegen Oostende en net dan speelde Acheampong een draak van een match. Nu zit zijn vorm goed en is er interesse vanuit Duitsland.

6 miljoen?

Hertha Berlijn, de nummer drie uit de Bundesliga, heeft belangstelling voor 'Fast Franky'. Maar Anderlecht wil nu meer dan 5 miljoen euro. Zijn transferprijs zal nu rond de 6 miljoen euro schommelen, maar dat mag geen probleem zijn. Ook het loon van de linkerflank is voor de Duitse topclub geen probleem.

Tot er duidelijkheid is, kan Besnik Hasi hem alvast goed gebruiken. Gevraagd naar de uitstekende vorm van Acheampong zei Hasi: "Eindelijk, eindelijk, eindelijk", terwijl hij op hout klopte. "Hij zit hier nu al vier jaar, maar zijn looplijnen zijn eindelijk beter geworden. Hij komt meer in een positie waarin hij kan scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties