London calling: 'Conte gaat bekend maken dat hij Italië straks inruilt voor de Premier League'

Sean Raab
| 0 reacties
London calling: 'Conte gaat bekend maken dat hij Italië straks inruilt voor de Premier League'
Foto: © photonews

Chelsea vestigt zijn hoop voor volgend seizoen op Antonio Conte, die maandagavond zijn plannen bekend maakt als coach van het Italiaans nationaal elftal. Volgens de laatste berichten zou de Italiaanse oefenmeester dan aankondigen dat hij na het EK afscheid neemt van Italië.

Volgens diverse media zou Conte het na het Europees kampioenschap voor bekeken houden bij de Italiaanse nationale ploeg. Dat voedt natuurlijk de geruchten omtrent een eventuele overstap naar... Chelsea.

Reïncarnatie van Mourinho

Conte won met Juventus driemaal op rij de titel, het is afwachten of hij dezelfde hoogtes kan bereiken met Chelsea. De stijl van de Italiaan is al niet zo verschillend van Mourinho. Beide trainers hebben namelijk een temperament en zijn tactisch defensief ingesteld.

Geen tweede Diego

Roman Abramovich, de steenrijke eigenaar van Chelsea, had maar liefst drie toptrainers op zijn verlanglijstje staan waaronder Diego Simeone van Atletico Madrid en Massimiliano Allegri van Juventus.

Teleurstellend Chelsea

Chelsea maakt een zeer zwak seizoen mee. De landskampioen van vorig jaar staat op een teleurstellende 10e plaats in het klassement. Guus Hiddink werd interim-coach na het ontslag van ‘The Special One’ José Mourinho. 

Wordt Chelsea volgend jaar kampioen?

33%
67%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties