Verboom en Lukaku dromen van het EK: “Niet dat er zoveel andere opties zijn”

Redactie
| 19 reacties
Verboom en Lukaku dromen van het EK: “Niet dat er zoveel andere opties zijn”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een van de moeilijkste plaatsen om te bezetten bij de Rode Duivels blijft toch wel de linksachter. Jan Vertonghen – eigenlijk een centrale verdediger – speelt er meestal, maar veel andere opties zijn er ook gewoon niet op die plek. Enkele youngsters dromen dan ook van het EK.

Jelle Van Damme of Olivier Deschacht? Op mérite en vanwege hun ingesteldheid zouden ze aanspraak maken op een stekje in de selectie van 23 op het EK 2016 in Frankrijk, maar een youngster meenemen lijkt toch eerder in de lijn der verwachtingen te liggen.

En dan komen we automatisch uit bij drie spelers uit onze vaderlandse competitie. Laurens De Bock is bezig aan een sterk seizoen bij Club Brugge en gaf eerder al aan wel oren te hebben naar een selectie van Marc Wilmots.

Teleurstelling als ik er niet bij ben -

Ook Jordan Lukaku droomt van het EK in Frankrijk: “Het zou een teleurstelling zijn als ik er niet bij ben, want het EK is een doel. Maar een eventuele selectie zal wel afhangen van mijn prestaties in de play-offs”, aldus de verdediger van Oostende in Sport/Voetbalmagazine.

Maar ook een speler van Zulte Waregem denkt nog aan het EK: “Jordan Lukaku en Laurens De Bock vind ik niet beter dan mijzelf”, geeft Bryan Verboom aan. “Er zijn geen 36 oplossingen op mijn positie.”

Wie maakt kans op deze positie uit de Belgische competitie?

22%
30%
8%
16%
24%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties