Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de laatste speeldag kregen we een flinke dosis dramatiek. Zulte Waregem kwam na knalprestaties van zichzelf én KV Mechelen toch nog in play-off 1 en we namen afscheid van OH Leuven. De redactie destilleerde uit al de wedstrijden dit team van de week.

Doel

Die degradatie van OHL was voor een groot deel te danken aan een buitenaardse Butelle. De doelman van blauwzwart pakte uit met enkele fantastische reddingen om zo de Leuvenaars van een levensbelangrijke goal te houden.

Verdediging

Achterin was De Witte instrumentaal in de stuntzege van KV Mechelen tegen Standard en deed Lepoint dat voor Essevee tegen Moeskroen losjes over. Jens Cools was dé man van de redding bij Westerlo en is wellicht nog aan het feesten.

Middenveld

Op het middenveld van Anderlecht was het uitkijken naar hoe Hasi Steven Defour zou vervangen. Wel, Youri Tielemans deed meer dan zijn duit in het zakje en verdeelde het spel uitstekend. Naast hem maken we ook plaats voor Essikal die de belangrijke openingsgoal maakte tegen Moeskroen.

Sofiane Hanni was dé sterkste man van dit weekend. Al wie iets anders zou beweren, raden we aan om de masterclass van de aanvallende middenvelder nog eens te bekijken. Op de flanken waren ook Bailey en Acheampong outstanding.

Aanval

Voorin vond Verdier tot twee keer toe een gat tussen de benen van Victor Valdés. Leye speelde de pannen van het dak bij Zulte Waregem en is klaar om enkele topploegen het leven zuur te maken in play-off 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties