Benteke haalt uit naar Klopp: "Ik begrijp het niet"

Sean Raab
| 23 reacties
Benteke haalt uit naar Klopp: "Ik begrijp het niet"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Benteke wilt meer speelkansen krijgen bij Liverpool. Hij is niet tevreden met de manier waarop hij behandeld wordt door coach Jürgen Klopp: "Het is niet alsof ik niet in het systeem pas."

Eerder deze week hadden de twee mannen al onderling ruzie op het veld van Southampton toen The Reds een 0-2 voorsprong uit handen gaven na de wissel van Benteke. Nu reageert de lange aanvaller op zijn ontevredenheid bij de club in Sport/Voetbalmagazine. "Ik vind het moeilijk te begrijpen waarom hij me negeert", aldus de Rode Duivel.

Gegenpressing

Benteke zou niet passen in het ondertussen bekende 'pressingsysteem' van de Duitse oefenmeester. "Ik vind het raar dat mensen dat zeggen. Ik kan binnen het systeem passen, ik kan drukken, ik kan veel bewegen. Het is niet alsof we in de Barcelona-stijl spelen."

Transfer

Er is al veel inkt gevloeid over het mogelijke vertrek van de Belg. Juventus en West Ham zouden geïnteresseerd zijn in de targetspits. Toch wil Benteke niet per se vertrekken: "Ik wou in Januari ook al niet weg en het is nog steeds mijn verlangen om een succes te zijn bij Liverpool. We zullen zien aan het einde van het seizoen."

Mignolet

Zijn ploegmaat en landgenoot Simon Mignolet neemt het op voor Christian Benteke in een interview met Sporza: "Iedereen kent zijn kwaliteiten. Als voetballer wil je natuurlijk alle wedstrijden spelen en het is niet gemakkelijk wanneer je op de bank zit. Maar hij blijft hard werken op training en blijft vechten voor zijn plaats in de ploeg. Hij doet elke dag zijn best."

Blijft Benteke volgend seizoen bij Liverpool

12%
88%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties