Gewilde speler uit tweede klasse: "Lokeren? We zien wel tijdens volgende transferperiode"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Gewilde speler uit tweede klasse: "Lokeren? We zien wel tijdens volgende transferperiode"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren stond tijdens de vorige transferperiode op het punt om zich te versterken met Mathieu Maertens, één van de smaakmakers van Cercle Brugge. Maar door een blessure greep de jonge middenvelder uiteindelijk naast een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

“Die blessure heeft inderdaad roet in het eten gegooid, hé. Lokeren wist dat ik geblesseerd was, terwijl het naar een onmiddellijk inzetbare middenvelder op zoek was. Maar bon, daar is nu niks meer aan te doen.”

Toch spookte de gemiste kans even door het hoofd van Maertens. “De eerste dagen na het einde van de transferperiode ben ik daar wel even mee bezig geweest, dat geef ik eerlijk toe. Ik zat met een dubbel gevoel, maar toen ik terug op Cercle kwam, kon ik me toch meteen op mijn revalidatie focussen.”

"Lokeren? We zien wel tijdens de volgende transferperiode"

Georges Leekens gaf in een interview met onze redactie aan, dat Maertens – nog steeds – een interessante speler is. “Goh, we zullen zien tijdens de volgende transferperiode, hé”, lacht Maertens. “Nu ben ik er niet mee bezig. Ik moet opnieuw op niveau geraken. Dat is het allerbelangrijkste.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties