Dury blikt vooruit: “Dan is play-off 1 geslaagd”

Dury blikt vooruit: “Dan is play-off 1 geslaagd”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem begint als nummer 6 aan de play-offs en heeft dus niets te verliezen, maar kan nog veel winnen. Dat er veel mogelijk is in zo’n eindstrijd weet Essevee ondertussen al donders goed, want het is al de vierde keer dat ze erbij zijn. Francky Dury stelt zijn doelen.

“In de reguliere competitie haalden we 12 op 30 tegen de teams uit play-off 1. Als ik nu dan een cijfer zou moeten plakken op wat ik wil bereiken? Dan zeg ik 15 op 30, dat is een heel mooi gemiddelde hoor.”

“Kampioenenniveau is dat niet, maar met 15 op 30 kan je al ver raken in zo’n play-offs. Dan speel je nog mee om de top-4. Zo iedereen een keertje kloppen, dat zou wel leuk zijn”, ziet de coach van Zulte Waregem het wel zitten voor de start van de play-offs.

We hebben het maximum eruit gehaald in de reguliere competitie -

“We hebben veel moeten zoeken in de eerste 30 wedstrijden. We zochten balans en hebben veel doelpunten geslikt. En we kenden ook wat pech. Daarom was ik ook blij met de match tegen Moeskroen dat we de nul konden houden.”

“Uiteindelijk hebben we het maximum eruit gehaald in de reguliere competitie. We houden met Charleroi, Standard en KV Mechelen toch enkele goede ploegen achter ons. We hebben qua resultaat gehaald wat we konden halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties