Reactie Ovono hekelt mentaliteit ploegmaats: "Deze ploeg heeft een groot probleem"

Ovono hekelt mentaliteit ploegmaats: "Deze ploeg heeft een groot probleem"
Foto: © photonews

KV Oostende pakte nog geen enkel punt in play-off 1 en scoorde daarbij ook nog geen doelpunt in drie wedstrijden. Daarentegen kreeg het er wel zeven binnen. En doelman Didier Ovono vond het tijd om eens klare wijn te schenken.

En Ovono hield geen blad voor de mond. "Deze ploeg heeft een groot probleem in de play-offs. Heel het seizoen lang hebben we met een groot hart gespeeld", aldus Ovono. "En nu weten we precies niet meer hoe we ons voetbal moeten spelen. Wij kunnen niet met lange ballen spelen zoals Gent deed. Wij hebben geen toren zoals Coulibaly. We kunnen dat niet, maar toch doen we het. En dat doet pijn na een perfect seizoen. En nu zijn we een schim van wat we heel het seizoen lang waren."

"Deze ploeg kan beter dan wat we sinds het begin van de play-offs tonen. Individueel is het niet goed genoeg. We hebben heel het seizoen in de top drie gestaan. Het is niet normaal dat we nu het hoofd laten hangen. We moeten weer punten pakken, te beginnen met deze week. Iedereen moet eens in eigen boezem kijken."

Elke match spelen als een finale, dat moeten we doen

Joseph Akpala kwam dan weer met goeie raad op de proppen. "We moeten elke match spelen als een finale. Je moet je niet inhouden. Je moet je helemaal geven in elke wedstrijd. Als je dan verliest of gelijkspeelt, heb je jezelf niets te verwijten. Of het niet bij iedereen aanwezig is? Niet altijd en dat moet er elke match weer zijn", aldus Akpala.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties