OH Leuven staakt de strijd niet, Moeskroen is het beu: "We hebben er genoeg van"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Moeskroen
| 34 reacties
OH Leuven staakt de strijd niet, Moeskroen is het beu: "We hebben er genoeg van"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven stapte afgelopen week naar het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) om alsnog zijn gelijk te halen in de zaak tegen Moeskroen. Iets wat ze bij de Henegouwers allesbehalve leuk vinden...

Moeskroen won zondagavond met 2-0 van Standard. Op sportief vlak gaat het momenteel goed met Les Hurlus, maar naast het veld probeert men de club toch nog te destabiliseren.

"Het is hen op sportief vlak niet gelukt, nu proberen ze dit" - David Hubert

“Waarom zouden we daarmee bezig zijn?”, aldus kapitein David Hubert na de match. “Het is iets dat zich boven ons hoofd afspeelt en waar we toch geen grip op hebben.”

“OH Leuven heeft het recht om naar het BAS te stappen. Het is hen op sportief vlak niet gelukt om in eerste klasse te blijven, dus nu proberen ze op andere manieren hun hachje te redden.”

"Het is nu al twee jaar op rij zo..."

David Hubert

Maar toch zit het hele gedoe Hubert best wel hoog…“We zullen zien wat eruit verder komt, maar ik ben er zeker van dat Moeskroen ook in de tegenaanval zal gaan. Dit kan niet blijven duren, hé… Het is nu al twee jaar op rij zo en het mag wel eens stoppen. We hebben er stilletjes aan genoeg van.”

“Het is een jammere zaak, want ik ben nog altijd van mening dat je de strijd op het veld moet voeren en niet erbuiten. Dat er nu andere zaken worden bijgehaald om het sportieve goed te praten is echt spijtig”, besloot Hubert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties