Reactie Eindelijk zagen we Ibou terug: "Dit gevoel, daar doe je het voor als voetballer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 0 reacties
Eindelijk zagen we Ibou terug: "Dit gevoel, daar doe je het voor als voetballer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds eind september lag Ibou Sawaneh in de lappenmand met een zware knieblessure. Tot voor zaterdagavond stond zijn teller dit seizoen op tien minuten. Tegen Moeskroen kwamen daar welgeteld twee bij, maar die bleken o zo belangrijk.

"Het was echt een lange weg", aldus Ibou. "Terugkomen van een knie-operatie duurt altijd lang en bovendien was het de eerste keer dat ik onder het mes moest. Ik wil vooral mijn kinesisten Leen Van Damme en David Bombeke bedanken. Zij hebben heel veel voor me gedaan."

Wil vooral mijn kinesisten bedanken

-Ibou Sawaneh

"Dat ik die minuten kon spelen, was heel erg belangrijk voor me. Gewoon voor dat gevoel om op het veld te staan, daar heb ik al die maanden keihard voor gewerkt", ging de aanvaller verder in vlekkeloos Nederlands.

Op een basisplaats rekent hij volgende week niet. "Het ging goed voorin met Milosevic en Schrijvers, er is dus geen reden om dat te veranderen. Hopelijk kan ik wel opnieuw invallen." Over zijn toekomst is er nog weinig nieuws.

"Ik heb nog een jaar contract, maar ga na het seizoen nog samenzitten met het bestuur om te beslissen wat we gaan doen." Voor zijn blessure was Ibou immers geen vaste pion in de plannen van Stijn Vreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties