Titeldroom is erg groot: fans gaan massaal spelersbus opwachten

Titeldroom is erg groot: fans gaan massaal spelersbus opwachten
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

"Zondag is het zo ver. Het moment waarop we al zo lang wachten. De dag waarop onze Club kampioen kan spelen." Bij blauw-zwart geloven de supporters er enorm in. En dus willen ze er snel bij zijn om de spelers een hart onder de riem te steken.

"Hierbij een warme oproep, aan alle Club-fans, om minstens 2 uur op voorhand, reeds rond het stadion aanwezig te zijn", klinkt het in een bericht op de sociale media.

"De spelersbus komt steeds anderhalf uur voor de aftrap aan op Jan Breydel langs de Clubshop om tot stilstand te komen voor de West-tribune. Laten we hen verwelkomen in een blauw-zwarte mensenzee. Breng al jullie vlaggen mee, om onze jongens een extra boost te geven."

Blauw-zwarte mensenzee

"Bengaals vuur en rookbommenn zorgen altijd voor een extra toetje - zonder knallers. Nadien nemen we allen, onze plaatsen in op de tribune. Laten we er een kolkend Jan Breydel van maken, zoals in de oude dagen, met een volle tribune een uur voor de aftrap."

"Dit wordt een 15de mei, dag op dag 11 jaar na onze laatste kampioenenviering, tegen Anderlecht, om nooit meer te vergeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties