Beerschot Wilrijk heeft opvolger voor van Wijk te pakken

Redactie
| 19 reacties
Beerschot Wilrijk heeft opvolger voor van Wijk te pakken
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot Wilrijk heeft een nieuwe coach voor volgend seizoen te pakken. De 54-jarige Marc Brys heeft een contract van twee seizoenen getekend op het Kiel en volgt zo Dennis van Wijk op.

De club heeft donderdagnamiddag gemeld dat er een overeenkomst is bereikt met Marc Brys. De 54-jarige coach wordt met onmiddellijke ingang de nieuwe trainer van KFCO Beerschot Wilrijk. Brys volgt op het Kiel Dennis van Wijk op, die Beerschot Wilrijk naar een derde titel op rij loodste.

Het bestuur van de fusieclub wil Dennis van Wijk dan ook bedanken voor zijn inzet en vakkennis in de korte periode dat hij trainer was. Door de aanstelling van Marc Brys kiest Beerschot Wilrijk voor iemand die de club heel goed kent. Als jonge knaap speelde Brys in de jeugd bij K. Beerschot VAV en bij KFCO Wilrijk.

Verleden bij Germinal

In het verleden was Brys ook al twee keer trainer bij het toenmalige Germinal Beerschot. De oefenmeester is ook de laatste coach die met de club een prijs pakte. In 2005 was Brys met Germinal Beerschot met 2-1 te sterk voor Club Brugge in de finale van de Beker van België.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties