Einde seizoen voor Gouden Schoen?

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Waregem
| 4 reacties
Einde seizoen voor Gouden Schoen?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kreeg in de partij tegen Zulte Waregem niet alleen af te rekenen met de ontgoocheling van de vele gemiste kansen. Ook in de ziekenboeg was het na de wedstrijd drummen. Zo hadden Coulibaly, Milicevic, Depoitre en Kums af te rekenen met blessures, bij Kums lijkt het einde seizoen.

Naast de gemiste play-offs, wat we nu stilaan mogen stellen bij de uittredende kampioen, de niet-selectie bij de Rode Duivels is het de zoveelste domper voor Kums. Hij ging hard in duel met Lepoint en hield er een verstuikte enkel aan over.

Het lijkt dus einde seizoen voor de middenvelder, behoudens een vierde plaats en miraculeuze genezing kan Kums vooruitblikken naar volgend seizoen. Ook voor Coulibaly ziet het er niet goed uit, zeker niet voor de wedstrijd tegen Oostende van donderdag.

Hij wandelde het Regenboogstadion uit met een serieuze bult op zijn voet. Hij kon zich niet meer voor de geest halen bij welke actie het was. Depoitre stapte verder de bus op met drie nietjes in het hoofd na een botsing(foto) en Milicevic kampte met een elleboog uit de kom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties