Reactie Toby Alderweireld neemt het op voor de fans met deze mooie woorden

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Brussel
| 11 reacties
Toby Alderweireld neemt het op voor de fans met deze mooie woorden
Foto: © photonews

De fans waren kritisch voor en tijdens de wedstrijd tegen Finland. 60 euro voor tickets voor een oefeninterland die niet eens wordt gewonnen? Daar kan niemand blij mee zijn. Toby Alderweireld brak een lans voor de fans.

"We hadden moeten winnen van dit Finland. We hebben er ook wel de kansen toe gekregen om het tot een goed einde te brengen, maar het mocht niet zijn. Het is nu aan ons om hard te blijven werken om klaar te zijn voor het EK zelf", aldus Toby Alderweireld in een reactie na de match.

Voor het eerst sinds lang was het Koning Boudewijnstadion niet uitverkocht: "We kunnen daar begrip voor opbrengen. Er zijn veel fans die diep in de buidel moeten tasten om ons in Frankrijk te volgen, en er zijn nu twee oefenwedstrijden erg kort na elkaar. We kunnen het de afwezigen niet kwalijk nemen en zijn blij met wie wél is gekomen."

Al waren die soms ook kritisch. Na de 0-1 kregen we een fluitconcert te horen, ook dat was lang geleden. "We kunnen niet boos zijn op de fans omdat ze fluiten. Wij willen winnen, maar zij willen ook nog eens goed voetbal. Onze tweede helft was beter dan de eerste, maar de supporters mogen hun ongenoegen uiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties