EK-dagboek Nog 22 nachten slapen: NBA omdat het moet, Belgisch feestje en een Ierse deerne

Redactie vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Nog 22 nachten slapen: NBA omdat het moet, Belgisch feestje en een Ierse deerne

Volg België nu via WhatsApp!

Nog 22 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

We beginnen met een opmerkelijke nachtelijke vaststelling. We zitten immers met twee basketballiefhebbers in onze rangen. En dan ben je eraan voor de moeite.

We waren immers verplicht om de wedstrijd tussen de Cleveland Cavaliers en de Golden State Warriors - voor ondergetekende is het Chinees - te volgen. In uitgesteld relais en 's nachts... Bedankt, Johan en Sander.

Verder speelden de Rode Duivels natuurlijk hun tweede wedstrijd op het EK. We staken Ierland - sympathieke snoepers overigens - onder de graszoden. En het moet gezegd: ook de Belgische fans maakten er een feestje van.

We kunnen dus besluiten dat de weg naar Parijs - ook al is het nog ver - ingezet is. Al hopen we dat de Ierse fans ook met ons zijn. Want het moet gezegd: ze waren fantastisch.

Verantwoordelijk voor bovenstaande sfeervideo's? De heren Diederik Geypen en Aernout Van Lindt. Verantwoordelijk voor onderstaande selfie? De deerne in kwestie...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties